tiistai 7. helmikuuta 2017

Selkä kuntoon (Tikis) - viikko 2

6.-12.2.2017

Päivä 1:
Tutustuin tänään toisen viikon liikkeisiin ja opin kuinka pakaroiden kunto on keskiössä selän hyvinvointiin ja kuinka se vaikuttaa esim. kävelyyn. Olenkin huomannut että kun selkä on oikein jumissa, kävelyni on normaalia töksähtelevämpää, kuin puujaloilla kävelyä. Tein annetut liikkeet sekä pari venyttelyliikettä sen jälkeen. 

Päivä 2:
Alussa liikkeiden kokeilu on aina hyvän asennon hakemista tekemisen sujumiseen nähden, mutta liikkeiden tultua tutuksi liikkeet alkavat sujua joutuisammin ja luonnollisemmin. Tänään kokeilin tehdä liikesarjat hieman erilailla. Aikaisemmin olin tehnyt yhtä liikettä aina sen kolme toistokertaa putkeen minuutin tauoilla, tänään tein sarjan kaikki liikkeet peräkkäin yhden kerran, pidin pienen tauon ja jatkoin näin vielä kaksi kertaa. Säästän siinä hieman aikaa :P Lopuksi venyttelin.

Päivä 3: 
Päätin antaa itselleni vapaapäivän treenistä. Päivä oli muuten ollut suhteellisen paljon täynnä tekemistä, joten pidin itseäni moittimatta taukopäivän.

Päivä 4:
Päivän treenit sujuikin ihan erilaisessa ympäristössä kuin normaalisti, nimittäin pölyn keskellä! :D Meillä on talo rempan alla, joten kyytiä odotellessani ehdin tekemään treenin pölyisellä ja viileällä lattialla.

Päivä 5: 
Ja taas... fiilis oli henkisesti niin paska ettei energia riittänyt muuhun kuin makaamiseen...

Päivä 6:
Nyt on taas saatu henkinen yliote itsestään ja motivaatio kaivettu takaisin. Treeni + venyttelyt vedetty kunnialla läpi! :)

Päivä 7:
Viimeinen päivä toista viikkoa. Treeni + venyttelyt tehty. Tämän viikon liikkeet tuntuivat osittain helpommilta kuin ensimmäisen viikon liikkeet. Liekö tottumisella ollut sanansa pelissä tai sitten vain tykkäsin niistä enemmän. Kohti viikkoa kolme! :)



Talvi se viimein

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Hienoa että oot jaksanut kuitenkin jatkaa treeniä! Jos joku päivä jää välistä, se ei kaada maata. Pääasia ettei kokonaan luovuta. :) Tsemppiä seuraavaan viikkoon!

Myotess kirjoitti...

Kiitos, kannustavat kommentit auttaa jaksamaan :) Tällä viikolla aion tehdä vähintään yhtä monena päivänä kuin edellisenä viikkona. Yksi päivä jo välistä jäänyt joten nyt vaan tsemppaamaan :D