maanantai 20. helmikuuta 2017

Selkä kuntoon (Tikis) - viikko 4

20.-26.2.2017

Olen mielissäni siitä että Selkä kuntoon- valmennus ei ole pelkkää suoraviivaista treeniä, vaan samalla tietopaketti siitä kuinka esim. pakaralihasten kunto vaikuttaa kävelyyn, missä asennossa on selkäystävällisintä nukkua jne. Näin osaa itsekin kiinnittää huomiota ryhtiin vaikuttaviin asioihin arjessa.

Päivä 1:
Tällä viikolla treenataan kunnolla keskivartaloa. Jes, tätä olen odottanut. Liikkeet ovat tehokkaita, osittain koko kroppaa treenaavia (ainakin näin aloittelijalla :D ). Uutta motivaatiota edellisen viikon laiskottelun jälkeen pukkaa, pysyisi vaan ylhäällä koko viikon! Maanantain treenit siis tehty kunnolla keskittyen, olo on varsin tyytyväinen.

Päivä 2:
Treenit tehty!

Päivä 3: 
Tänään oli välipäivä. Kävin hierojalla, joten en katsonut hyväksi rasittaa lihaksia sen jälkeen. Rennosti vaan ja paljon vettä, jotta kuona-aineet lähtee liikkeelle :)

Päivä 4:
Olo oli jostain syystä kehno, päätä särki varsin paljon. Liekö eilisellä hierojalla ollut tekemistä asian kanssa. Treeni kuitenkin suoritettu.

Päivä 5:
Treeni sujui nopeasti kun sen jaksoi aloittaa.

Päivä 6:
Olin töissä päivän, söin, katsoin pari jaksoa tv-ohjelmaa ja sitten lähtikin unettamaan niin pahasti jo 5 aikaan illalla, joten unille oli mentävä. Missään välissä ei tuntunut olevan aikaa saati energiaa treeniin. Harmillista. Ehkä joku päivä totun tähän yötyöhön mutta tällä hetkellä se väsyttää 24/7 niin pahasti että hyvä kun normaalia arkea jaksaa pyörittää, sitäkin vähemmässä määrin...On rankkaa yrittää saada kroppaa tottumaan itselleni epänormaaliin unirytmiin.

Päivä 7:
Viimeinen päivä viikoa neljä. Tutustuin jo seuraavan viikon teemavideoon. Treeniliikkeet tein suht nopealla tahdilla lomittain toistensa kanssa. Parin ensimmäisen päivän jälkeen vatsalihaksissa tuntui vahvasti että jotain on tullut tehtyä, loppuviikosta ei tuntunut enää missään. En sitten tiedä johtuuko se siitä että lihakset tottuivat nopeasti vai siitä etten jaksanut keskittyä lihaksien puristamiseen enää niin paljoa väsymyksen seassa. Veikaan jälkimmäistä...

Enivei, kohti ensi viikkoa odottavin mielin :)





1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Hyvä! Tsemppiä jatkoon! :)